flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уряд вніс зміни до Порядку проведення конкурсу на державну службу

03 листопада 2017, 15:32

Постановою Кабінету Міністрів України від 25 жовтня 2017 року № 815 удосконалено деякі процедури проведення конкурсу на зайняття посад державної служби. Зокрема документом передбачено, що умови проведення конкурсу затверджуються наказом (розпорядженням) суб’єкта призначення або керівника державної служби. У разі участі кандидата в іншому конкурсі на вакантну посаду на зайняття посад фахівців з питань реформ протягом шести місяців з дня проходження останнього тестування на наявність аналітичних здібностей та здібностей щодо здатності працювати з інформацією використовуються результати відповідного виду тестування. При цьому кандидат зобов’язаний з’явитися під час проходження етапу тестування аналітичних здібностей та здібностей щодо здатності працювати з інформацією для надання доступу адміністратору до результатів тестування.

Кандидату, який під час подання документів для участі у конкурсі надав копію сертифіката або іншого документа, що посвідчує успішне складення іспиту (тесту) щодо володіння іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи, та до проходження співбесіди пред’явив його оригінал, буде додатково виставлятися 1 бал за володіння однією іноземною мовою.

Більш детально з Постановою КМУ можна ознайомитися за посиланням - http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=250380447

Постанова набирала чинності 28 жовтня 2017 року, крім пункту 13 змін, затверджених цією постановою, який набирає чинності з 6 листопада 2017 року.

 

Прес - служба суду