flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено семінар з вивчення та застосування діючого законодавства

24 жовтня 2016, 15:50

           21 жовтня 2016 року судді Зіньківського районного суду Дем’янченко С.М. та Должко С.Р. взяли участь у семінарі по вивченню та застосуванню діючого законодавства і судової практики при розгляді цивільних та кримінальних справ, проведеному відповідно до плану Апеляційного суду Полтавської області про надання методичної допомоги суддям місцевих судів на І півріччя 2016 року, який відбувся у м. Миргороді.

Доповідачами Пікулем В.П. та Карпушиним Г.Л. було проаналізовано підстави і причини скасування та зміни судових рішень місцевих судів області, що були предметом розгляду суду апеляційної інстанції протягом І півріччя 2016 року та судова практика розгляду окремих категорій справ (за матеріалами узагальнення проведеного судовою палатою у цивільних справах Апеляційного суду Полтавської області).

Секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Томилко В.П. та суддя Корсун О.М. обговорили з присутніми проблемні питання застосування норм КПК України, практику застосування судами області рішень Європейського суду з прав людини та проаналізовано підстави і причини скасування та зміни судових рішень місцевих судів області у кримінальних справах.