flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові справи, які перебували в провадженні судді Ситник О.В.передано на повторний автоматизований розподіл

20 квітня 2021, 09:29

Рішенням Вищої ради правосуддя України від  06 квітня 2021 року № 770/0/15-21 Ситник Оксану Володимирівну  суддю  Зіньківського районного суду Полтавської області  відрядити у відрядження до Миргородського міськрайонного  суду Полтавської  області  для здійснення правосуддя терміном на 1  рік  з 20 квітня 2021 року.

Усі судові справи (кримінальні провадження), які перебували в провадженні судді Ситник О.В. передано для проведення повторного автоматизованого розподілу справ, а призначені ним судові засідання скасовані.

Просимо учасників судового процесу, відслідковуючи на сайті інформацію по судових справах (стан розгляду справи, розклад засідань тощо), звертати увагу на склад суду!!!

Отримати інформацію про результати повторного автоматизованого розподілу справи, стан розгляду справи, дату судового засідання тощо можна також за телефонами: (05353) 3-11-95, 3-24-41, 3-30-17

Нагадуємо, що у зв’язку з недостатнім фінансуванням судової системи, можливість надсилання учасникам судового процесу судових повісток та процесуальних документів поштовим зв’язком дуже обмежена. Тому, для оперативного отримання інформації про день та час судових засідань, рекомендуємо надавати письмову згоду на отримання судових повісток у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону та повідомляти про всі відомі засоби зв’язку (офіційні адреси електронної пошти, номера телефонів) інших учасників провадження. Крім того,  отримувати та подавати процесуальні документи, а також знайомитись з матеріалами судової справи можна через підсистему «Електронний суд» https://id.court.gov.ua/ )